header

Öntött aszfaltburkolat készítése

Elsősorban hidak szigetelésére - a felső hengerelt aszfalt kopóréteg alá -, járdák aszfaltozására, mélygarázsok, teremgarázsok aszfaltozására és kátyúk javítására

Hengerelt aszfaltburkolat készítése

Legelterjedtebb az úgynevezett hengerelt aszfalt, amit kézi vagy gépi terítéssel dolgozunk be. Különböző szemcsenagyságú hengerelt aszfaltból építjük az utakat, az autópályákat és egyre gyakrabban már a járdákat is. Fő előnye, hogy gyorsan és gazdaságosan lehet beépíteni, illetve nem lágyul a napsütés hatására.

A hengerelt aszfalt egyre elterjedtebb napjainkban, telephelyek aszfaltozására, sportpályák , iskolák udvarainak aszfaltozására kiválóan alkalmas, pompás burkolatok készíthetők belőle.

Szegély és járdaépítés szerkezettel.

Utak, utcák, járdák, kertek, parkolók, parkok, terek, játszóterek, szegélykövezése, szegélykő lerakása, díszszegély építése. Ez lehet beton, kő, esetleg tégla jellegű szegély. Szegélykövet csak beton ágyazatba rakunk, illetve földneves betonnal támasztunk meg mindkét oldalirányból. A szegélykő nem csak esztétikai funkciót tölt be, sokkal inkább a burkolat tartós minőségét szavatolja.

Kátyúzás és útfenntartási munkák

A sok csapadék, a nagy hőmérséklet ingadozás fagyás-olvadás kedvez az úthibák kialakulásának. Az úthálózat burkolatain így egyre több a repedezett felület, ilyenkor az út állapota egyre romlik. Szolgáltatásai között megtalálható a régi, elhasználódott aszfaltrétegek és betonozott felületek kátyúinak helyreállítása is

Kétféle megoldás is lehetséges ideiglenes helyre állítás és végleges helyre állítás

  • Ideiglenes helyreállítás: A kátyú törmeléktől való kitakarítása után a terület körbevágása nélkül csak a már keletkezett lyuk belocsolása bitmenemulzióval, majd a mélyedés feltöltése meleg hengerelt aszfalttal.
  • Végleges megoldás: A kátyú körbevágása a mellette lévő repedezett réteggel együtt. Az így kapott felület kitakarítása, majd bitumenemulzió belocsolása, ezt követően pedig a kátyú feltöltése meleg hengerelt aszfalttal. Ez a megoldás költségesebb, mint az előző, hiszen nagyobb felületen kell a munkát elvégezni, az anyagszükséglet is magasabb. Minden féle képpen ez a megoldás a tartósabb, stabilabb felületet képezünk. Hosszabb távon gondolkozva ezt a megoldás érdemes választani.

Nyomvonal helyreállítás, javítás

Szennyvíz és eső csapadék elvezető csövek nyomvonalazása, mélységméréssel. Villany, telefon, gáz nyomvonalazása

Szigetelési munkák

Cégünk vállalja hidak szigetelését

Úttisztítás

Cégünk, több mint 10 éves múltra tekint vissza, és számos felkéréssel, kiváló minőségű munkával büszkélkedhet az útépítés iparágában. Célunk a folyamatos fejlődés, megújulás és az, mint már jó pár éve: kielégítsük megrendelőink, partnereink igényeit. Ennek eleget téve új szolgáltatással bővülünk, melyet az igény szült: útseprés, úttakarítás.